<

Wyszukiwarka

Wyniki wyszukiwania

Przepisy

+

RYBA PO GRECKU

Smażone filety rybne, wcześniej obtoczone w mące i jaku, z warzywami: marchewka, pietruszka, seler, cebula.

90 min
6
+

Śledzie z miodem i rodzynkami

Śledzie na słodko - z rodzynkami, zeszkloną cebulą pokrojoną w półkrążki w sosie pomidorowo-miodowym. Śledzie w takiej formie smakują przez cały rok.

35 min
4
+

Ryba w cieście naleśnikowym

Smaczna, soczysta rybka, w mięciutkim cieście naleśnikowym. Do takiego smażenia najbardziej nadają się filety rybne. Przygotowanie zajmuje niewiele czasu.

45 min
5
+

Pstrąg pieczony

Pstrąg jest jedną z najsmaczniejszych ryb słodkowodnych i ma wiele zalet zdrowotnych. Pstrąg należy do ryb średnio tłustych, zawiera od 1 do 5% tłuszczu.

30 min
4
+

Krewetki w cieście piwnym

Krewetki w cieście piwnym, delikatnie chrupiące ciasto, a w środku soczysta krewetka. Smażone na głębokim oleju

30 min
4
+

Ryba po grecku

Ryba panierowana w jajku i bułce, przykryta warzywami: marchewka, pietruszka, seler, cebula. Warzywa uduszone w zalewie octowej z dodatkiem oleju.

90 min
20

Na tej stronie wykorzystujemy ciasteczka (ang. cookies), dzięki którym nasz blog może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies, umieszcza je w pamięci Twojego urządzenia.
© Copyright 2015 by ciociawandagotuje.pl. All Rights Reserved. | Designed by ADNET Systems Adam Trzciński using Bootstrap