<

Krem Truskawkowy

  • Porcje: 16
  • Czas przygotowania: 15
  • Pieczenie: 0 min
  • Kalorie: 290 kcal
Drukuj

Krem zrobiłam w jednej dużej formie i nie zdążyłam niczym przybrać, bo już moje łasuchy czekały z łyżkami. Swoje kremy możecie zrobić w małych salaterkach i dowolnie udekorować przed podaniem.

Składniki

Wykonanie

  1. Galaretki rozpuścić w szklance wody, odstawić do wystudzenia.
  2. Owoce zmiksować, połączyć z galaretką.
  3. Śmietanę ubić, dodać tężejące galaretki z owocami i razem jeszcze ubić.
  4. Masę wyłożyć do jednej dużej formy lub rozłożyć do salaterek. Wstawić do lodówki, przed podaniem przybrać owocami lub bitą śmietaną.

Dodaj komentarz


Na tej stronie wykorzystujemy ciasteczka (ang. cookies), dzięki którym nasz blog może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies, umieszcza je w pamięci Twojego urządzenia.
© Copyright 2015 by ciociawandagotuje.pl. All Rights Reserved. | Designed by ADNET Systems Adam Trzciński using Bootstrap